ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Çelikhan Ortaokulu

Kas

İlçemizin polis teşkilatından gelen polislerimiz okulumuz öğrencilerine trafik ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Trafikte ve servis araçlarında çocukların nasıl davranması gerektiğini , trafikte karşıdan karşıya geçerken hangi kurallara uyulacağını hazırladıkları sunumlarla öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Kendilerine okuluz adına teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin, 100. yıl dönümünü ilçenin bütün okullarının katılımıyla Çelikhan ilçe meydanında  büyük bir coşkuyla kutladık. İlçe meydanında okulumuza ayrılan alanda öğrencilerimiz ve  öğretmenlerimizlerle beraber Cumhuriyet bayramımızı kutladık.

Ekm

Okulumuzda cumhuriyetimizin 100. Yılı için yapılan programda öğrencilerimiz şiirler okudular ve programa özel sinevizyon gösterisi izletildi.

Ekm

Okulumuz veli,öğrenci,öğretmen arasındaki iletişimi güçlendirmek için Okul Aile Birliği toplantısını 19/10/2023 tarihinde saat 16:00 da gerçekleştirdik.

Haz

Nis

Kardeş okulumuz Kocaeki Darıca Deniz Yıldızları Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından, depremden etkilenen öğrencilerimize çeşitli yardım malzemeleri gönderildi. Ayrıca Kardeş okulumuz öğrencileri tarafından öğrencilerimize yazılan duygu dolu mektuplar öğrencilerimize verildi.

Okulumuz 2022-2023 Okul Aile Birliği Olağan Toplantısı Yapıldı

Eyl

Türkiye genelinde bir çok farklı kurum tarafından yapılan Siyer-i Nebi bilgi yarışmasında, tüm soruları doğru cevaplayarak dereceye giren öğrencimiz Dila Dağdeviren ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nursel Teke'ye, okul müdürümüz Mehmet Yerlikaya tarafından plaket takdim edildi.

Haz

Çelikhan Ortaokulu öğrencileri ve Türkçe Öğretmeni tarafından hazırlanan şiir dinletisi büyük ilgi topladı.